Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ INTERNATIONAL GREEN WEEK

Μετά το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και ο ΕΟΤ θέτουν υπό την αιγίδα τους την Ελληνική Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση International Green Week, που πραγματοποιείται στο Βερολίνο, 17 - 26 Ιανουαρίου 2014.
Το υπουργείο Ανάπτυξης και ο ΕΟΤ έλαβαν την ανωτέρω απόφαση προκειμένου να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την Ελληνική Συμμετοχή στη γερμανική πρωτεύουσα, αλλά και να υπογραμμίσουν τη σημασία του προσανατολισμού των ελληνικών επιχειρήσεων προς την εξαγωγική δραστηριότητα.
Την ίδια στιγμή, η Ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο και ειδικότερα το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων αποφάσισε με τη σειρά του να υποστηρίξει την Ελληνική Συμμετοχή, σε μια προσπάθεια συνένωσης όλων των δυνάμεων με στόχο την πιο αποτελεσματική προώθηση και επικοινωνία της Ελλάδας και των Ελληνικών προϊόντων στη γερμανική  και γενικότερα την ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων, ποτών και αγροτικών προϊόντων.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την υποστήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βερολίνο και σε συνεργασία με την εταιρεία boulevard media group που έχει αναλάβει την οργάνωση της Ελληνικής Συμμετοχής, έχουν ξεκινήσει επαφές ώστε η παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων να αποτελέσει ένα δυναμικό έναυσμα για την ανάπτυξη της εξαγωγικής δραστηριότητας του κλάδου, είτε αυτόνομα, είτε μέσω επίσημων φορέων. Παράλληλα, προετοιμάζονται ειδικά events που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, προς ενίσχυση της προσπάθειας για μία επιτυχημένη παρουσία στη Ελλάδας στη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου