Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ Ή ΑΙΣΧΟΣ;

Δημοσιεύτηκαν και τα περιουσιακά στοιχεία των πολιτικών….Τίποτα δεν έχουν οι άμοιροι πολιτικοί μας. Και απορώ….Αυτοί πληρώνουν τις εφορίες τους; Έχουν χαράτσια; Θα πληρώσουν την Δημόσια Τηλεόραση; Θα τους προστεθεί στον λογαριασμό το νέο «χαράτσι» για την επανασύνδεση ρεύματος στα άτομα που λόγω οικονομικής δυσκολίας δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τον λογαριασμό;  Γιατί άραγε δεν βάλανε από την τσέπη τους τα ποσά αυτά και επιβαρύνουν τον κόσμο; Θα πληρώσουν για τα σπίτια τους; Θα πληρώσουν … πληρώνουν…τι κάνουν;
Πραγματικά θα πρέπει κάποτε να δούμε και αν τους έρχονται και οι λογαριασμοί στο σπίτι ή τους πληρώνουμε εμείς. 
Η ανεργία αυξάνεται, οι εργοδότες που δεν πληρώνουν πληθαίνουν – μην αναφερθούμε σε εκδότες που βγάζουν την μια εφημερίδα μετά την άλλη- η μαύρη εργασία εξαπλώνετε και αυτοί εκεί….Πληρώστε…πληρώστε…πληρώστε… Ως πότε βρε καλοί μας πολιτικοί θα πληρώνουμε; Έχουμε; Μήπως όσοι δουλεύουν –γιατί οι περισσότεροι είμαστε άνεργοι ή βρισκόμαστε σε επίσχεση καθώς οι εργοδότες αποφάσισαν ένα βράδυ να σταματήσουν τις πληρωμές-  λαμβάνουν περισσότερα από 1000 ευρώ; Να αναφερθούμε στους συνταξιούχους; Ελάχιστοι είναι αυτοί που ακόμη λαμβάνουν από 1000 ευρώ σύνταξη. Δηλαδή τι θέλετε; Τα σπίτια μας; Τις ζωές μας; Πάρτε τα όλα. Μετά τι θα μείνει; Τίποτα. Γιατί θα αναγκάσετε τον ελληνικό λαό να φύγει και θα κυβερνάτε τους εαυτούς σας.
Να δούμε τότε ποιος θα σας πληρώνει…. Γιατί εμείς σας πληρώνουμε για να κάθεστε σε ένα γραφείο –όχι στην Βουλή γιατί εκεί πηγαίνετε μόνο αν είναι να νομοθετήσετε νέους φόρους- και σκέφτεστε πώς θα μας επιβάλλετε κι άλλα χαράτσια.
(Η φωτογραφία παραπέμπει σε καλές εποχές που η πολιτικοί μας , συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί για να μας επιβάλλουν τα νέα χαράτσια)


     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου