Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Από Δευτέρα 01. 06. 2020 ξεκινά η επαναλειτουργία όλων των  ανοικτών & κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων (μπάσκετ, βόλεϊ, γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 & 11Χ11 & Γήπεδα Τένις) . Οι σύλλογοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση των χώρων αυτών, θα πρέπει να το δηλώσουν με επιστολή τους στο τμήμα Αθλητισμού & Ν. Γενιάς. (Βλ. Συνημμένο: Υπεύθυνη Δήλωση).
To ωράριο λειτουργίας, τόσο για τα Κλειστά όσο & για τα Ανοικτά Γήπεδα Ποδοσφαίρου θα είναι: Δευτέρα –   Παρασκευή 18:00-22:00.
Σάββατο & Κυριακή οι παραπάνω χώροι θα παραμένουν κλειστοί.Το ωράριο λειτουργίας του Συλλόγου για τα Γήπεδα Τένις, παραμένει όπως αυτό έχει ορισθεί από το Παραχωρητήριο της αγωνιστικής Περιόδου 2019-2020.Για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη διασφάλιση της υγείας των αθλητών, θα πρέπει να λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα από τους υπεύθυνους των συλλόγων για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της  Γ.Γ.Α.  περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους. https://www.gss.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports
Ο ειδικός κατάλογος εισερχομένων- εξερχομένων θα παραδίδεται καθημερινά από τον υπεύθυνο του συλλόγου, στον υπεύθυνο της εγκατάστασης   (τμήμα Αθλητισμού;) για την αρχειοθέτησή του.
Αποδυτήρια & βοηθητικές αίθουσες, θα παραμείνουν κλειστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου