Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Κατάθεση αναλογιστικής μελέτης για την επιβίωση του ΕΔΟΕΑΠ

Αναμένεται να κατατεθεί αύριο στην ΕΣΗΕΑ και τις άλλες Δημοσιογραφικές Ενώσεις, η αναλογιστική προμελέτη, που έχει αναλάβει να συντάξει η Εταιρία Prudential του καθηγητού κ. Σάββα Ρομπόλη για τον ΕΔΟΕΑΠ.
Το περιεχόμενο της προμελέτης δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη, αλλά μόλις κατατεθεί θα υποβληθεί στον Υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο με τον οποίον θα συναντηθούν και θα συζητήσουν το όλο θέμα, ώστε να καταλήξουν, θέλουμε να πιστεύουμε, σε θετικό αποτέλεσμα για τον Οργανισμό μας.
Εν τω μεταξύ, οι αρχαιρεσίες στην ΕΣΗΕΑ για την εκλογή 5 μελών της στο νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ θα γίνουν 28, 29 και 30 Μαρτίου, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, αντιστοίχως.
Στις ίδιες ημερομηνίες θα γίνουν στις έδρες τους οι αρχαιρεσίες της ΕΣΗΕΜ-Θ (1 έδρα) και της ΕΠΗΕΘ (1 έδρα), ενώ της ΕΠΗΕΑ (2 έδρες) θα γίνουν 6/4/2017
Οι εννέα (9) συνάδελφοι, που θα εκλεγούν (5+2+1+1) θα αποτελέσουν το νέο 9μελες ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ με 2ετή θητεία.
Εκλέγονται μόνο μέτοχοι του Οργανισμού και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει 5 έτη, ως μέλη των Ενώσεών τους.
Οι εννέα (9) που θα εκλεγούν συνέρχονται σε Σώμα το αργότερο μέσα σε οκτώ (8) ημέρες από την εκλογή τους.
Το νέο ΔΣ, αφού συγκροτηθεί σε Σώμα, έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, όπως είναι η βιωσιμότητα του Οργανισμού, τα οικονομικά του, οι επικουρικές συντάξεις, το εφ΄ άπαξ και η ιατρική και η νοσοκομειακή περίθαλψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου