Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Eκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια του Καρναβαλιού 2015


Οι εκδηλώσεις του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια του Καρναβαλιού 2015 συνεχίζονται, με δύο μεγάλες συναυλίες σήμερα, Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015.
Στις 20.00 το βράδυ, στο πολιτιστικό Κέντρο “Θεόδωρος Αγγελόπουλος” (Κωνστ/λεως και Σολωμού στο Μοσχάτο) και όχι στην πλατεία Μεταμορφώσεως όπως έγραφε αρχικά το πρόγραμμα του Καρναβαλιού, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Μοσχατιώτες Κώστα Δόξα και Άκη Δείξιμο. Ο Κώστας Δόξας, ο οποίος συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου “Your Face Sounds Familiar” και ο αδερφός του Άκης Δείξιμος θα ψυχαγωγήσουν τους θεατές με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.
Στον Ταύρο, στις 20.30, στην αίθουσα 7, στα π. Δημ. Σφαγεία (Πειραιώς και Επταλόφου), το νεανικό κοινό θα διασκεδάσει με μία συναυλία Funk, R&B και Soul με τους Jamming Funkers.
Οι εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2015 συνεχίζονται με το αυριανό αποκριάτικο πάρτυ μασκέ με D.J στην αίθουσα 7 των π.Δημ.Σφαγείων στον Ταύρο, ένα πάρτυ που μετρά πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα καρναβαλικά δρώμενα του Δήμου μας.
Πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Καρναβαλιού καθώς και πληροφορίες για το πώς μπορεί να συμμετέχει κανείς στη νυχτερινή παρέλαση της 14ης Φεβρουαρίου στον Ταύρο και στην μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο υπάρχει στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου