Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

CR RADIO: ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΩΝ CREATURES ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ SITE


Τέταρτη χρονιά λειτουργίας για το CR radio, τον εναλλακτικό, διαδικτυακό, ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας των CReatures , που γεννήθηκε το 2010, από την ανάγκη των μελών της να εκφράσει και να επικοινωνήσει τη δημιουργικότητά της.
Το ραδιόφωνο που τόλμησε να δώσει βήμα στους ανθρώπους που το αγάπησαν και το στηρίζουν μέχρι σήμερα, προσφέροντας ταυτόχρονα στους ακροατές του εκείνο που αναζητούν: Έγκυρη ενημέρωση και την απόλυτη μουσική ψυχαγωγία.
Ξεκίνησε σαν παιχνίδι, αναζητώντας την ταυτότητά του, πειραματιζόμενο με τις μουσικές του, κυρίως όμως ερευνώντας τις επιθυμίες του ραδιοφωνικού κοινού, ανταποκρινόμενο ταυτόχρονα στην πρόκληση των διαδικτυακών του αναγκών.
Σήμερα, ύστερα από τέσσερα χρόνια εμπειρίας στον αέρα, το πρόγραμμα του CR Radio περιλαμβάνει στο περιεχόμενό του εκπομπές για όλα τα γούστα.
Ενημέρωση και αθλητισμός, εκπομπές λόγου και πολιτιστικές, εναλλάσσονται με τις μουσικές κι εκείνες του ειδικού ενδιαφέροντος, σε μία παρουσία που φιλοδοξεί να βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στην κορυφή της λίστας των διαδικτυακών ραδιοφώνων.
Καλεσμένοι απ’ όλο το καλλιτεχνικό, πολιτικό και κοινωνικό στερέωμα θα φιλοξενηθούν στις εκπομπές του, ενώ δε θα λείψουν οι διαγωνισμοί και τα πολλά «ψαγμένα» δώρα, μια καλή συνήθεια που γεννήθηκε μαζί του και το ακολουθεί και φέτος.
Με ένα δυναμικό που μετράει περισσότερους από 80 παραγωγούς, με μία ανανεωμένη δημοσιογραφική ομάδα και ανανεωμένο site, το CR Radio φιλοδοξεί να κρατήσει καλή, διαδικτυακή συντροφιά ολόκληρο το 24ωρο στους ακροατές που θα το εμπιστευτούν για μια ακόμα χρονιά, μέσα από το πιο γοητευτικό μέσο, το ραδιόφωνο. «Το δικό σου ραδιόφωνο»…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου