Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Γιατί ψήφισα Ανδρέα Ευθυμίου...

Εν όψει των επαναληπτικών εκλογών την προσεχή Κυριακή, θέλησα να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου για τον τρόπο που ψήφισα στις δημοτικές εκλογές.
Θα πρέπει να ξεκαθαρίσω πάνω από όλα ότι η ψήφος μου δεν ήταν ψήφος κομματική, καθώς εδώ και 3 τετραετίες ίσως και παραπάνω δεν ψηφίζω με βάση το κόμμα αλλά με το τι μπορεί ή έχει προσφέρει ο οποιοσδήποτε υποψήφιος στην χώρα και τώρα τι έχει προσφέρει ο Α. Ευθυμίου στον δήμο Ταύρου.
Και πάμε στο δια ταύτα.
Ψήφισα Ανδρέα Ευθυμίου γιατί μέχρι τώρα έχει δείξει άνθρωπος που μπορείς οποιαδήποτε ώρα να του «χτυπήσεις» την πόρτα και να τον δεις, ψήφισα Ανδρέα Ευθυμίου γιατί πιστεύω ότι έχει κάνει έργο στον Δήμο Ταύρου – αναφέρομαι στον Ταύρο γιατί μένω στην περιοχή αυτή-  και μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερα.
Υπάρχουν ακόμη πολλά που θα πρέπει να φτιαχτούν. Υπάρχουν ακόμη ατέλειες, υπάρχουν ακόμη κάποιοι «ανεγκέφαλοι» που χωρίζουν τον Δήμο Ταύρου σε … «πάνω Ταύρο και κάτω Ταύρο»…
Όλα αυτά διορθώνονται σιγά – σιγά…. Και επειδή κάποιοι θα νομίζουν ότι γλύφω τον Δήμαρχο, σας ενημερώνω ότι δεν είμαι από τους τύπους αυτούς.
Ποτέ δεν ζήτησα κάτι ως αντάλλαγμα για την ψήφο μου και πρώτη φορά λέω τι ψηφίζω….

Καλή επιτυχία Ανδρέα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου