Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Τα… ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα…..

Έχετε προσέξει καθόλου τα τηλεοπτικά σπότ των κομμάτων αλλά και των υποψηφίων δημάρχων; Οι περισσότεροι εξαγγέλλουν προσλήψεις…προσλήψεις.
Άλλος 500.000 θέσεις, άλλος 35.000 θέσεις και όλοι δεσμεύονται. Τόσα χρόνια το ίδιο δεν υποστηρίζουν; Και για ποιες νέες θέσεις εργασίας μιλάνε;  Γι΄αυτές που θα προσληφθεί αυτός που έχει και δεύτερη δουλειά; Και μην μου πείτε ότι δεν το πιστεύεται. Το βλέπω στα δικά μου …λημέρια….τα δημοσιογραφικά.
Ανοίγει ένα νέο ραδιόφωνο, ή μια εφημερίδα-λέω εγώ τώρα- και προσλαμβάνουν άτομα που ήδη έχουν 2,3 και 4 δουλειές. Ούτε καν έχουν μπει στον κόπο να προσλάβουν κάποιον άνεργο. Τόσοι δημοσιογράφοι βρίσκονται εκτός εργασίας εξαιτίας των καλών εργοδοτών.
Μπορούν λοιπόν να μας πούν όλοι αυτοί που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίες ποιους θα πάρουν;
Ας σοβαρευτούμε λίγο. Διανύουμε μια περίοδο όπου η ανεργία έχει φτάσει το 20% και θα περιμένουμε αρκετά χρόνια μέχρι να κατέβει και μας λένε για θέσεις εργασίας.
Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα γίνει μέσα στο 2014 και όχι το 2015, 2016..17…18….μπορείτε να μας πείτε;
Ή θα μπορούσατε να πείτε το πολύ απλό. Αγαπώ την εξουσία, δεν θέλω να πληρώνω, δεν θέλω να τρέχω σε εφορίες, δεν θέλω να περιμένω χρόνια για να βγώ στην σύνταξη. Απλά πράγματα..Ίσως έτσι θα σας πίστευαν και θα σας ψήφιζαν…

Άντε καλό μας ψήφο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου