Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΙΛΑΤΕ;


«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να δώσουμε ένα μέρος της σύνταξης πριν από τις εορτές του Πάσχα προκειμένου να ενισχύσουμε την αγοραστική δύναμη των συνταξιούχων και τη ρευστότητα στην αγορά. Ήδη γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου την επόμενη εβδομάδα να είμαστε έτοιμοι για να ανακοινώσουμε τις οριστικές μας αποφάσεις», είπε στο Έθνος ο υποδιοικητής του ΙΚΑ Κώστας Παπαθανασίου.
Και λέω εγώ…Αν θέλετε να τονώσετε την αγορά γιατί δεν δίνετε ένα μικρό ποσό σαν δώρο Πάσχα που το έχετε κόψει στους συνταξιούχους, αντί της σύνταξης;  Ήδη οι λογαριασμοί της ΔΕΗ ήρθαν και μάλιστα φουσκωμένοι αν λάβει κάνεις υπόψη ότι εκτός από την αύξηση που έκαναν, το χαράτσι, έχει προστεθεί και η ΝΕΡΙΤ χωρίς  να υπάρχει και ουσιαστικό πρόγραμμα. Στην τόνωση της αγοράς θα πάνε ή στις υποχρεώσεις που έχουν;  Να φαγωθεί η μίση σύνταξη και όταν δοθεί η κανονική να μην φτάνει να ξαναπληρώσουν τα χρωστούμενα.
Δώστε δώρο… Το αξίζουν γιατί τόσα χρόνια που δούλευαν το πλήρωναν από την τσέπη τους. Τους το κόψατε και τώρα πάτε να χρυσώσετε το χάπι δίνοντας τους μέρος της σύνταξης. Μάλλον δεν πάτε καλά…. Λεφτά υπάρχουν… Αρκετά. Τόσα πληρώνουμε… και άλλα τόσα μας παίρνετε… Δώστε και από την τσέπη σας. Αρκετά έχετε… Δεν πεινάτε.  Αυτό σκεφτήκατε εν όψει εκλογών; Αν είναι έξυπνοι οι συνταξιούχοι θα αφήσουν τα λεφτά στους λογαριασμούς τους και θα περιμένουν στις 29 του μήνα να την πάρουν ολόκληρη….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου