Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ

Συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια του Καρναβαλιού 2014. Σήμερα, Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014, στις 8.00 μ.μ. στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο, θα παρουσιαστούν παραδοσιακοί-λαϊκοί χοροί και δρώμενα από τον Όμιλο Ελληνικών χορών υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δανιηλίδη με τη συνοδεία ορχήστρας.
Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στον Ταύρο, στις 8.00 μμ, στην πλατεία
Ατταλείας, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη λαϊκή συναυλία με τον συμπολίτη μας Άκη Δείξιμο και το συγκρότημά του.
Πλούσιο πρόγραμμα όμως περιμένει τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης και την Τσικνοπέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, αφού στον Ταύρο, στην πλατεία Ατταλείας στις 7.00μ.μ. οι κάτοικοι θα διασκεδάσουν σε μία βραδιά παράδοσης με παραδοσιακούς-λαϊκούς χορούς και δρώμενα από τον χορευτικό όμιλο “Ταυρίωνες” υπό τη διεύθυνση του Κώστα Πιπίνη με τη συνοδεία ορχήστρας, ενώ στο Μοσχάτο στις 8.00 μμ, στην πλατεία Μεταμορφώσεως θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Μιχάλη Παούρη. Το μπουζούκι στη Jazz, λοιπόν, με τον Μιχάλη
Παούρη & the band. Μαζί του θα είναι και ο Νίκος Κερκένης.

Ιδιαίτερο ρόλο στην διοργάνωση των φετινών εκδηλώσεων παίζουν και οι χορηγοί του θεσμού: “Cyta”, “AthensHeart”, “Ολυμπιακή ζυθοποιία” και “ΌμιλοςLeMonde”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου