Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Καρναβάλι 2014 στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου ο .ήμος Μοσχάτου-Ταύρου στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεών του έχει προγραμματίσει πλούσιο διήμερο με παραστάσεις δρόμου, πάρτι μεταμφιεσμένων για τα παιδιά των σχολείων του Μοσχάτου και του Ταύρου και συναυλίες.
Στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί παράσταση
δρόμου με τους Cachivache από τον Ηλ. Σταθμό Μοσχάτου μέχρι την Πλ. Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο με ζογκλερικά νούμερα, ακροβατικά και συνοδεία μουσικής σε ρυθμούς Latin και Swing. Το αποκριάτικο αυτό πρόγραμμα θα μεταφερθεί στον Ταύρο στις 1.30 μ.μ. από τον Ηλ. Σταθμό του Ταύρου μέχρι την πλατεία Μακεδονίας. Παράλληλα τα παιδιά των σχολείων του Ταύρου και του Μοσχάτου θα διασκεδάσουν σε ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων στο AthensHeart στον Ταύρο (Σάββατο 15/2) και στο Κλειστό Γυμναστήριο στο Μοσχάτο (Κυριακή 16/2) αντίστοιχα.
Το βράδυ του Σαββάτου 15/2 στις 8.30μμ, στην πλ. Ατταλείας, στον Ταύρο, οι “D. Kelenis & the Houseband project” θα διασκεδάσουν τον κόσμο με ένα αφιέρωμα στο μύθο του Elvis Presley, ενώ την Κυριακή 16/2 στις 9.00 μμ, στο Μοσχάτο, στην πλ. Μεταμορφώσεως οι JazzMatazz στήνουν ένα γνήσιο swing jazz πανηγύρι.
Η επιτροπή διοργάνωσης του Καρναβαλιού έχει ετοιμάσει πλούσιο πρόγραμμα καθημερινών εκδηλώσεων με ελεύθερη είσοδο, το οποίο έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr, ενώ υπάρχει σε έντυπη μορφή σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Η κορύφωση των αποκριάτικων
εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου με την μεγάλη παρέλαση μεταμφιεσμένων στη Λεωφόρο Μακρυγιάννη στο Μοσχάτο, στις 2.30 μμ, ενώ οι εκδηλώσεις θα λήξουν την καθαρή Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014 με τα παραδοσιακά κούλουμα στην παραλία του Μοσχάτου και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο. Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με αφορμή τις
αποκριάτικες εκδηλώσεις δήλωσε: “Η ανάγκη των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων για ψυχαγωγικές διεξόδους είναι σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά πιο επιτακτική. Με τη θέληση των κατοίκων μας συνεχίζουμε το θεσμό του Καρναβαλιού στην πόλη μας με ένα πρόγραμμα που διαθέτει ποικιλία εκδηλώσεων χαμηλού κόστους και στηρίζεται κυρίως σε δικές μας δυνάμεις.
Καλώ όλους, λοιπόν, για λίγες ημέρες να παρασυρθούν από το κλίμα του
καρναβαλιού!”






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου