Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ…

Εξοντωτικά πρόστιμα βάζουν στον λαό και εκείνοι ζουν μέσα στην χλιδή. Ο λόγος για τους αξιότιμους πολιτικούς μας που τα έχουν όλα τσάμπα. Αυτοκίνητα, βενζίνες, ασφάλειες, τέλη κυκλοφορίας, φόροι πολυτελείας, τηλέφωνα και πολλά άλλα που εμείς σαν λαός δεν έχουμε. Το έχουμε γράψει αρκετές φορές μέσα από το blog μας, αλλά όπως φαίνεται η Κυβέρνηση έχει θέσει έναν στόχο. Την εξόντωσή μας.
Κατάσχουν μισθούς, συντάξεις και αφήνουν επιχειρηματίες χωρίς να τους πειράζουν μια τρίχα.
Τις γιορτές τους άραγε πως θα τις περάσουν; Στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό; Μήπως σε κάποιο σαλέ; Έχουν και πολλά ακίνητα και δεν θα ξέρουν τι να διαλέξουν.
Εχουν ρωτήσει τον πολίτη τι θα φάει τα Χριστούγεννα; Πως θα πληρώσει τα τέλη, την ΔΕΗ; Ξέρουν τι είναι να ζεις με 600 ευρώ το μήνα;
Έχουν ζήσει με αυτά τα λεφτά;
Για κάντε το βρε αγαπητοί μας βουλευτές. Για ζήστε με 600 ευρώ. Αλλά δυστυχώς δεν το έχετε ζήσει.
Εκεί που μας τονίζετε να είμαστε τυπικοί, νομοταγείς, όλο και κάποιο παράπτωμα  κάνετε. Πόσοι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας , καταθέτουν τις πινακίδες και κυκλοφορούν με τα πόδια τις περισσότερες φορές. Ο πρώην Υπουργός Συγκοινωνιών την βρήκε την λύση. Αν εμείς το κάναμε αυτό, θα μας αφήνατε ελεύθερους; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Έχετε καταλάβει ότι ο λαός δεν αντέχει πλέον τέτοιου είδους συμπεριφορές; Εχετε καταλάβει ότι δεν αντέχει άλλο να πληρώνει; Έχετε καταλάβει ότι δίνετε στους εργοδότες το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν, αγνοώντας τους νόμους; Έχετε καταλάβει ότι με τα τόσα λεφτά που κατέχεται και την ακίνητη περιουσία, θα μπορούσατε να δώσετε εσείς ένα ποσό για πληρωμή του δανείου και όχι να επιβάλλεται φόρους στους πολίτες; Αλήθεια εσείς πληρώνεται κάτι από αυτά;  Εξάλλου δεν τα ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ , μόνοι σας τα φάγατε.
Έχετε καταντήσει την Ελλάδα ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ, ΑΣΤΕΓΩΝ, ΑΝΕΡΓΩΝ…και έχετε δημιουργήσει μια χώρα της λαμογιάς, της κλεψιάς και του συμφέροντος.
Να δούμε φέτος ποια κάλαντα θα σας πουν…
Καλές γιορτές στους πολιτικούς μας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου