Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Τη Δευτέρα 13/1/2014 με την παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας  κου Ν. Αναστασιάδη και με αφορμή τον εορτασμό των 60χρόνων του Ελληνοκυπριακού   Λαιονισμού , βραβεύεται το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  το οποίο εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής  Ασφάλισης και Πρόνοιας, για τη λειτουργία του πρωτοποριακού έργου ΣΥ.Σ.Π.Ε.Α.Π. «Σύστημα Συλλογής, Παραγωγής, Εμπλουτισμού και Αξιοποίησης Περιεχομένου».
 Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της Διαδικτυακής Πύλης www.prosvasi-amea.gov.gr, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο  του Ευρωπαικού Συγχρηματοδοτούμενου έργου «Σύστημα Συλλογής, Παραγωγής, Εμπλουτισμού και Αξιοποίησης Περιεχομένου»  (ΣΥ.Σ.Π.Ε.Α.Π.).
Το έργο ΣΥ.Σ.Π.Ε.Α.Π. αποτελεί ένα σύστημα υψηλής τεχνολογίας πολυμέσων, το οποίο έχει τη δυνατότητα να συλλέγει πολυτροπικό, ψηφιακό, διαδικτυακό και τηλεοπτικό οπτικοακουστικό περιεχόμενο (ειδήσεις, ντοκιμαντέρ, ταινίες κ.α.) και να το μετατρέπει σε ψηφιακό υλικό, προκειμένου να το αναμεταδίδει σε προσβάσιμη μορφή μέσω της Διαδικτυακής Πύλης στα Άτομα με Αναπηρία. 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014, στην «Αίγλη»  του  Ζαππείου και  ώρα έναρξης 20.00μ.μ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου